Sjokoladekake (DIA)

Hei hei 🙂

Da kommer oppskriften på sjokoladekaken jeg lagde til DIA i helga 🙂 Den er ganske god, og man trenger ikke glasur på den. Veldig fin å fryse ned. Men jeg tar med glasur også om man vil ha det på 🙂 Men den er ikke så fin å fryse ned siden den sprekker veldig lett.

Sjokoladekake (DIA):

Til ei 24 cm springform.

58 gr. Margarin.

61 gr. Sukker.

105 gr. Egg. (Ca. 5- 6 egg).

6 gr. Bakepulver.

0,72 dl Lettmelk.

8 gr. Kakaopulver.

147 gr. Hvetemel.

 

Visp smør og sukker hvitt. Rør inn ett og ett egg. Bland alt det tørre, og ha det i vekselvis med melken. Stek så kaken på 150 grader i ca. 25- 30 min.

 

Glasur:

5 gr. Maistivelse.

2 gr. Kakaopulver.

0,8 dl Lettmelk.

0,97 gr. Søtstoff (Flytende). (Smak heller til).

0,65 dl Kremfløte.

 

Bland alt i en kjele og kok opp. Smak til med søtningen.

 

#Kake #DIA #Sjokoladekake #Sjokolade #DIAkake #Baking #Baker #Diabetes #Blogg #Mat #Oslo #Trøndelag #Glasur #God #Saftig

 

– Søtmonsen :))

12 kommentarer

Siste innlegg