Hei hei 🙂
Da kommer oppskriften på sjokoladekaken jeg lagde til DIA i helga 🙂 Den er ganske god, og man trenger ikke glasur på den. Veldig fin å fryse ned. Men jeg tar med glasur også om man vil ha det på 🙂 Men den er ikke så fin å fryse ned siden den sprekker veldig lett.
Sjokoladekake (DIA):
Til ei 24 cm springform.
58 gr. Margarin.
61 gr. Sukker.
105 gr. Egg. (Ca. 5- 6 egg).
6 gr. Bakepulver.
0,72 dl Lettmelk.
8 gr. Kakaopulver.
147 gr. Hvetemel.
Visp smør og sukker hvitt. Rør inn ett og ett egg. Bland alt det tørre, og ha det i vekselvis med melken. Stek så kaken på 150 grader i ca. 25- 30 min.
Glasur:
5 gr. Maistivelse.
2 gr. Kakaopulver.
0,8 dl Lettmelk.
0,97 gr. Søtstoff (Flytende). (Smak heller til).
0,65 dl Kremfløte.
Bland alt i en kjele og kok opp. Smak til med søtningen.
#Kake #DIA #Sjokoladekake #Sjokolade #DIAkake #Baking #Baker #Diabetes #Blogg #Mat #Oslo #Trøndelag #Glasur #God #Saftig
– Søtmonsen :))
Jeg liker veldig godt sjokoladekake!!! Ser godt ut 🙂
Tone V.: Ja, det er jo veldig godt 😀
Herlig 🙂 Elsker når du legger ut DIA kaker 🙂
Anne Grethe/FotoSeljordslia: Tihi 😀
Flott tips!
dvergpinschere i mitt hjerte: ^^
NAM NAM !! Elsker kake …. hahaha
REBECCA HOLDER: Hehe, jeg og 😀
Zithromax Medication Achat Xenical Buy Cialis Capsles Online cialis no prescription Clomid Acheter
Order Viagra Overnight propecia generico en madrid Vendo Cialis Cephalexin Anxiety Viagra Generika Gunstig Bestellen
Kjekt å finne dia kakeoppskrifter. Jeg prøver å lage kaken, men to små egg veide tilsammen 104gram. I oppskriften står 5-6 egg?? Jeg syns det er merkelige mål på resten av ingrediensene også. 0,72dl melk. Ikke lett å måle nøyaktig. Men nå håper kaken blir god. 🙂
Hei 🙂 Nå er det veldig lenge siden jeg har lagd den, så husker ikke helt. Målene ble litt rare da jeg delte opp oppskriften. Denne ble brukt i storhusholdning 🙂
Og denne oppskriften er fra gammelt av, derfor det er sukker i den, men mindre sukker enn vanlig. Kan også teste ut uten sukker og bytte ut med diasukker. Noen tåler det, og noe ikke.
Lykke til, håper den blir bra 🙂