Moccafromasj

Heisann 🙂

Her er oppskriften på moccafromasjen som jeg lagde til barnedåpen 🙂 Dette er en veldig god sjokoladefromasj 😀

Moccafromasj:

10 Gelatinplater.

200 gr. Kokesjokolade (gjerne mørk).

5 dl Fløte.

4 Egg.

2 ss Sukker.

2 dl Varm kaffe.

1 Eske med moccabønner.

Legg i bløt gelatinplatene.

Visp egg og sukker til en luftig eggedosis.

Hakk opp sjokoladen.

Visp kremfløten til krem og bland den sammen med eggedosisen.

Ha litt av sjokoladen i kaffen (for å få en litt mørkere farge på fromasjen). Smelt gelatinen i kaffen.

Ha sjokoladen i røren, og ha kaffen med gelatinen i en tynn stråle oppi røren mens du rører. (Du må helle i en tynn stråle, slik at det ikke blir klumper i fromasjen). Rør litt til den stivner, slik at all sjokoladen ikke havner på bunnen.

Ha den så i ei skål og pynt med moccabønner.

 

Eggedosis.

Blander krem og eggedosis.

Røren.

Ferdig resultat 🙂

#Oslo #Trøndelag #Mocca #Moccabønner #Moccafromasj #Fromasj #Fromage #Sjokolade #Eggedosis #Krem #Fløte #Dessert #Barnedåp #Dåp #Kakebord #Godt #Søtt #Oppskrift

– Søtmonsen :))

12 kommentarer

Siste innlegg