Hvitsaus


 

Heisann ^^

Tenkte jeg bare skulle svippe innom en tur for å dele oppskrift på noe enkelt som hvitsaus ^^ Jeg bruker det ikke så ofte hjemme, annet enn til fiskeboller 😀 Det er jo så godt ^^ Fiskeboller med raspet gulrot og hvitsaus med karri 😉 Mmm <3 Må jo så klart koke potet til min kjære, siden han synes det er litt lite mat i de 😛 Det er jo bare luft, sier han. Hehe, men jeg klarer ikke potet til ;o Synes det er best med kun gulrot og saus 😀

Hvordan spiser dere fiskebollene? 😉

 

Hvitsaus:

Ca. 4 porsjoner.

3 ss Smør.

3 ss Hvetemel.

Ca. 5 dl Melk.

Bruk av fiskekraften til fiskebollene.

Salt, pepper og muskat.

 

Smelt smøret i en kjele, og rør inn melet. Hell litt av kraften fra fiskebollene og litt av melken. Lag til du synes den er passe tykk. Smak til med salt, pepper og muskat. Smaker det fortsatt litt lite, ha gjerne i mer av fiskekraften. Når sausen er ferdig kan du ha i fiskebollene(De trenger ikke å koke, kun varmes i sausen).

 


#Fiskeboller #Hvitsaus #Saus #Hjemmelaget #Raspetgulrot #Raspet #Gulrot #Potet #Middag #Mat #Fisk #Godt #Matglede #Oppskrift #Oslo #Trøndelag

Ønsker dere en fortsatt fin jul ^^ Snart er vi i ett nytt år 🙂

 

– Søtmonsen :))

 

8 kommentarer

Siste innlegg