Gulrotkake (DIA)

Gulrotkake (DIA):

Ca. 20 biter

4 Egg

170 gr. Sukker

1 1/2 gr. Natrena flytende

100 gr. Margarin

120 gr. Hvetemel siktet

120 gr. Sammalt hvete fin

12 gr. Bakepulver

4 gr. Kanel

350 gr. Gulrot, raspet

50 gr. Kokosmasse, usøtet

25 gr. Valnøtter

 

Fremgangsmåte:

Smelt margarinen.

Raspe gulrøttene og hakk valnøttene.

Visp egg og sukker til eggedosis.

Tilsett alt det tørre, kokosmassen og smøret i eggedosisen. Rør forsiktig så alt blir godt blandet.

Og ha i gulrøttene.

Stek på 180 grade i ca. 30- 40 min.

 

(Dette er en gammel oppskrift, og da brukte de litt sukker i kakerørene. Nå i dag har man bedre DIA sukker enn da, så man kan godt bytte dette ut med DIA sukker)

– Søtmonsen

14 kommentarer

Siste innlegg