Nøttefrikadeller:
Ca. 10 stk.
150 gr. Hasselnøttkjerner
60 gr. Sukkerkavring
60 gr. Egg
63 gr. Gul løk
1 ss Vann
25 gr. Hvetemel
5 gr. Salt
1/2 gr. Pepper
500 gr. Skrelte poteter
20 gr. Kruska kli
Fremgangsmåte:
Skrell og riv potetene i ett rivjern.
Mal så kavringen og nøttene.
Bland alt bortsett fra melet og kavringen. Blir deigen for hard, så ikke ha i alt av melet og kavringen. Ha i litt og litt for å se.
La deigen hvile i 15 min. Form de som frikadeller og stekes i stekepanne. Etterstek de så i ovnen på 150 grader i ca. 10 min.
– Søtmonsen
10 kommentarer
Det hørtes godt ut:) Sjefen min er vegetarianer så jeg har smakt litt på det hun lager og det er mye godt faktisk:)
birdbay: Ja, jeg savner kjøttsmaken, men ja, det kan være godt 🙂
Jeg hadde nok aldri klart meg uten kjøtt:) hehe. Men en gang i blant går det bra:)
birdbay: Ikke jeg heller ;o
nammm så godt ut takk for tips!
Legg meg gjerne til som venn! 🙂
Alt du lager ser så godt ut! Du bør gi ut bok 🙂
Beauty by Hermine: Så bra ^^
barejea: Hehe 😛 Vet ikke helt om det men 😛
Mmmmnmmmmmm nom nom 😍
Asantemarkedet: 😀