Sjokoladefondant:
500 gr. Mørk sjokolade
500 gr. Smør
Fremgangsmåte:
Smøret og sjokoladen smeltes i vannbad.
(Kok vann i en kjele og ha ei skål som dekker kjelen og ha smøret og sjokoladen oppi for å smelte det).
250 gr. Sukker
700 gr. Egg
150 gr. Hvetemel
Fremgangsmåte:
Bland sukker, egg og hvetemel til en røre, og ha i sjokolademassen. Rør godt, slik at alt blir blandet.
Når røren er ferdig, sprayer/smører du former for fondantene.
Og det beste er å fryse dem ned, pass på at du har en plass i fryseren de kan stå rett. Da er det bare å ta ut de du trenger og stek de på 220 grader i ca. 8- 10 min.
Tilbehør: Det er veldig godt om man bruker en kule vaniljeis og litt frukt/jordbær ved siden av. Strø gjerne litt melis på toppen og pynt med sitronmelisse
Slike former er greie å ha
– Søtmonsen
mm, det så godt ut 🙂
Jeg ELSKER sjokoladefondant ! Det er det beste som finnes!!!! Nydelige bilde <3
ååh nam!!
Dette så kjempe godt ut, takk for en fik oppskrift 🙂
Det der er bare så godt
Så deilig!
Mittfamilieliv: Mhm 😀
missmommy.blogg.no: Mhm 😀 Det er så godt <3
Sofie Caroline Nilsen: 😀
Lisa Rørvik: ^^ Det er kjempe godt med flytende sjokolade 😀
Musemor: Ja, det er det 😀
Bergensergenser: 😀
så utrolig godt uuuut!
Må prøve dette! 😀 Elsker sjokoladefondant
Monia Bjørneraas: ^^,
chrissieste: Mhm 😀 Sjokolade <3 ^^
Hvor mye vil du si 700 gr egg er? 🙂
chrissieste: Jeg bruker bare å veie de, men husker ikke helt hvor mange det blir. Men på egg pakningen står det hvor mye hvert egg veier 🙂 Spørs hvor store egg man har og sånn 🙂
Å herlighet, den så god ut:) Du er bare super flink:) Ha en strålende god fredag fine du:)
Aaaaaah kake! ! 🙂
birdbay: Takk for det 😀 Godt å høre ^^ Du også!
Lithanna: 😀
Det så utrolig godt ut! 😀
hanniva: Mhm ^^
ååh nam, synd jeg ikke tåler gluten og sukker så mye. Har ikke spist sukker på over et år. Men jammen meg så det godt ut 🙂
// Benedicte
jesus4areason: Hehe, da er du flink 😀 Men er mye man kan lage uten sukker og gluten også ^^