Snåsa- salat

Snåsa- salat:

1/4 Hodekål

1 Paprika

1/4 Purreløk

1/2 Boks med Picnic sin skinkebog

150 gr. Peanøtter

1 1/2 Pose majones

1 Boks rømme

Salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Kutt hodekålen, paprikaen, purreløken i biter.

Kutt skinken i terninger.

Hakk opp peanøttene eller bruk hurtighakker/morter.

Bland rømme og majones, og ha alt sammen i ei skål.

Smak til med salt og pepper.

En morter er veldig greit å bruke, om man har det

 

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg