27.11.2015

Snåsa- salat

  • Skrevet 27.11.2015 klokka 19:15
  • Kategori: Julegodt


 

Heisann :D

Her er ei oppskrift på en salat som jeg lagde da jeg var lærling :) Jeg var lærling på Snåsa sykehjem. Og denne er en god oppskrift på en annerledes salat :)

 

Snåsa- salat:

1/4 Hodekål.

1 Paprika.

1/4 Purreløk.

1/2 Boks med Picnic sin skinkebog.

150 gr. Peanøtter.

1 1/2 Pose majones.

1 Boks rømme.

Salt og pepper.

 

Kutt hodekålen, paprikaen, purreløken i biter. Kutt skinken i terninger. Hakk opp peanøttene eller bruk hurtighakker/morter. Bland rømme og majones, og ha alt sammen i ei skål. Smak til med salt og pepper.

 

En morter er veldig greit å bruke, om man har det :)


 


 

 

#Snåsa #Snåsasalat #Salat #Julemat #Jul #Oslo #Trøndelag #Godt #Mat #Gladimat #Matglede #Vinter #Kaldt #Julekos #Julefrokost

 

- Søtmonsen :))

birdbay

27.11.2015 kl. 19:39
Den så kjempe god ut:) Her triller det inn den ene oppskriften etter den andre:) Du er flink:)

Søtmonsen :))

27.11.2015 kl. 19:40
birdbay: Hehe, ja :P Takk for det :) Prøver å dele minst en hver dag ;) Denne lagde jeg nå nettopp forresten ^^ Tenkte å ta den med til min bror i morgen :)
Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits