Rødbetsalat:
1/2 – 1 Glass Rødbeter
1/2 Eple
1/2 Rødløk
1/2 Neve med sylteagurk
2 Kokte egg
1/2 Pose majones
1/2 Beger med rømme
Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Hakk rødbetene, løken, eple og sylteagurken i små biter.
Bland rømme og majones.
Koke eggene og avkjøl. Skrell og del de med eggdeler begge veier.
Bland så alt sammen i ei skål og smak til med salt og pepper.
– Søtmonsen
12 kommentarer
Den skal prøves
gunn mellingen: 😉
Så god den så ut! og søt farge på den 😀
Lager jeg den blir hvertfall mannen min glad:) Mange fine oppskrifter hos deg altså:)
Åh, gleder meg til jul, da spiser vi alltid mye rødbetsalat 😀
Elisabeth Bentzen: Ja, gleder meg jeg og 😀 Skal hjem til mor, og der er det alltid mye godt til julefrokosten 😉
birdbay: Så bra synes det 😀
Bergensergenser: Hehe, ja det er litt gøy med slike farger på mat 😀 Om du skal koke deg egg en dag, prøv å ha skall av rødløk i vannet 😉 Eller gul løk, for da får de fine farver 😀
SV: Det er det! å, det skal jeg huske på. Takk for tipset 😀
Bergensergenser: Det er rart det der 😀 Er så mye man kan bruke for å farge eggene 😀 Noen bruker også konditorfarge 😉 Blåe egg er jo litt kult å få i påsken xD
SV: Ja, det er helt sant. Mye man kan gjøre, og bare kreativiteten som stopper en ;-D
Bergensergenser: Så sant, så sant 🙂