Laks med sesamfrø:
Ta laksen og krydre bitene med dill, salt og sitronpepper.
Ha sesamfrø i ei skål eller på en tallerken og rull laksen rundt i frøene til den blir dekt.
Brun de i ei stekepanne, og så i ei form i ovnen på 180 grader i ca. 10- 15 min.
Agurksalat:
Ca. 1 Agurk i skiver
5 dl Vann
1/2 ts Salt
Ca. 3 ss Eddik. (Smak deg frem)
Smak til med sukker og sitronsaft
Fremgangsmåte:
Bland alt i vannet og rør til sukkeret har blitt oppløst.
Hell det så over agurkskivene.
Tilbehør:
Kok ris som tilbehør. En klatt med rømme. Og raspet gulrot eller agurksalat.
– Søtmonsen
8 kommentarer
Ser veldig fristende og godt ut:)
Maren: Merkelig nok, så er sesamfrø veldig godt på fisk 😀
Det så kjempe godt ut:) Jeg bruker ofte sesamfrø som gratinering til alt mulig rart, Men har ikke prøvd det på laks:) Takk for flott tips igjen:)
birdbay: Så bra 😀 Ja, det er kjempe godt ^^
Så godt det ser ut 😀
CAMILLA KITTELSEN: Det er kjempe godt ^^
Namnam, elsker fisk, alltid gjort heldigvis ^_^ jeg tar også d vitamin i tillegg selv om jeg spiser mye fisk. Drakk mye melk før med d vitamin, men blir så dårlig av det at det er utrolig sjeldent nå selv om jeg liker det veldig godt. D vitamin har de fleste alt for lite av her i Norge som du sier så.
Marie Helene: Mhm, gamer problem xD Hahah