Fleskepannekaker:
4 Egg
7 dl Melk
1/2 ts Salt
1 ts Vaniljesukker
4 ss Sukker
1 dl Olje eller smeltet smør
ca. 5- 7 dl Hvetemel
Fleskebit med svor
Fremgangsmåte:
Skjær av svoren på fleskebiten og evt. fryse den ned til en gang du skal lage hjemmelaget tomatsuppe.
Skjær så fleskebiten i små biter, og stek det i panna.
Rør sammen pannekakerøren og stek de i ei stekepanne, mens du strør litt flesk over hver pannekake når du har i røren.
Kutt av svoren på fleskebiten.
Så kan man putte den i plastikk og fryse ned, om man vil lage tomatsuppe senere en gang
– Søtmonsen
12 kommentarer
Mmmm… Det så godt ut det:) Akkurat for øyeblikket hater jeg lavkarbo:) Fortsatt fin mandag til deg:)
birdbay: Heh 🙂
ååh nam 😀
Sofie Caroline Nilsen: 😀 Det er veldig godt med pannekaker nå og da 😀
Mmm..
Det er godt det 🙂
Musemor: mhm :))
NAM! Dette er sykt godt, må kjøpe flesk og lage selv snart 😀
ida: Ja, det må du 😀 Det er så godt 😀
Det virket jo supergodt. Nam nam !!
REBECCA HOLDER: Det er noe som er verdt å prøve 😀
NAM
Silje Moen: 😀