07.11.2015

Lørdagskveld

  • Skrevet 07.11.2015 klokka 22:17
  • Kategori: Mat

Hei og hopp ^^

I dag har jeg gjort litt av hvert :) Vasket mye klær i dag ;o Bytta sengeklær og :) Så har fått gjort litt husarbeid :P Så lagde jeg koteletter med soppstuingen min og godt tilbehør til middag i dag :) Til min kjærestes store glede, hehe. Så tenkte jeg at jeg skulle bake ei kake til svigerfar til farsdagen i morgen :) Så jeg lagde ei sjokoladekake med ei ny oppskrift jeg fikk fra ei på jobben. Aldri prøvd den før, så tenkte jeg skulle teste den ut :)

 

Middagen :)


 

Sjokoladekaken :)


 

Så nå til kveldskos tenkte jeg å lage lefseruller med pulled pork :D Det er jo bare så digg til sånn småkos på en lørdag :D
Lefserull med pulled pork :D 

Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdagskveld :) Og en fin farsdag! :D

- Søtmonsen :))

birdbay

08.11.2015 kl. 07:15
Herlighet, det var mye godt på en gang:) Ønsker deg en fin søndag:)

Søtmonsen :))

08.11.2015 kl. 10:36
birdbay: Hehe, ja :P Rikelig med helgekos :)
Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits