02.11.2015

Ovnsbakt laks

  • Skrevet 02.11.2015 klokka 18:22
  • Kategori: Mat


 

Heisann! :)

Sitter her hjemme med influensa i dag ;( Har hanglet i en måned, og så ble det bare verre ;o Så skal til legen i morgen da, for å bli kvitt den :) Har astma, og da blir jeg liksom syk hver gang ;o Men, det blir vel greit denne gangen og :)

Tenkte jeg skulle dele en godbit her med dere :) Laks i folie som stekes i ovnen, med poteter, raspet gulrot og rømmesaus :) Hva er vel bedre å spise når man er syk, enn laks med mye omega 3 i ;)

 

Ovnsbakt laks:

Laks.

Smør.

Purreløk.

Salt, dill og sitronpepper (eller vanlig pepper og noen sitronskiver).

Aluminiumfolie.

 

Legg laksen på folien, strø over salt, sitronpepper og dill. Kutt opp smøret i biter og legg det på fisken. Kutt så purreløken og strø den over fisken. Lukk igjen folien og legg den i en form. Stek den på 200 grader i ca. 20 min.

 

Rømmesaus:

1 boks lettrømme.

150 gr. Smør.

Gressløk, salt, pepper og sukker.

 

Smelt smøret i en kjele, ha så i rømmen. Smak til med salt, pepper og sukker. Ha litt gressløk for syns skyld, og smak ;)

 

Tilbehør:

Kokte poteter. Raspet gulrot,

 


#Mat #Middag #Laks #Omega3 #Gladimat #Matglede #Oppskrift #Saus #Rømmesaus #Tilbehør #Ovnsbakt #Laksifolie #Folie #Mandag #Ukestart #Oslo #Trøndelag

 

- Søtmonsen :))

Den rutete skjorta

24.03.2016 kl. 12:46
Takk for at du delte oppskriften, den skal jeg skrive ned og prøve en dag :) Det hørtes kjempe godt ut :)

Søtmonsen :))

24.03.2016 kl. 12:52
Den rutete skjorta: Hehe ^^ Ja, det er mye som er godt ^^
Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits