Ovnsbakt laks

Ovnsbakt laks:

4 porsjoner

4 stk. Laksefileter

Ca. 180 gr. Smør

1/2 Purreløk

Salt, dill og sitronpepper (eller vanlig pepper og noen sitronskiver)

Aluminiumfolie

Fremgangsmåte:

Legg laksefileten på folie, strø over salt, sitronpepper og dill.

Kutt opp smøret i biter og legg det på fisken.

Rens og kutt purreløken og strø den over fisken.

Lukk igjen folien og legg den i en form med hver filet.

Stek den på 200 grader i ca. 20 min.

Rømmesaus:

1 boks lettrømme

150 gr. Smør

Gressløk, salt, pepper og sukker

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele, ha så i rømmen. Smak til med salt, pepper og sukker. Ha litt gressløk for syns skyld, og smak 😉

Tilbehør:

Kokte poteter, raspet gulrot, agurksalat og rømmesaus.

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg