Kyllingfilet med rømme og ost

Kyllingfilet med rømme og ost:

Kyllingfilet

Hvitost

Lettrømme

Salt, pepper, dill og chicken and steak krydder

 

Fremgangsmåte:

Først kutter du vekk det stygge på kyllingfileten, krydrer de med salt, pepper, dill og chicken and steak krydderet.

Ta ei skje og legg en passe stor klatt med rømme på hver filet, smører den så utover fileten.

Ta en ostehøvel og skjære av ett par skiver ost, slik at det dekker filetene.

Stek de i stekeovnen på 200 grader i ca. 15- 20 min.

 

Tilbehør:

Lag en salat ved siden av, koke ris og sweet chili saus.

 

– Søtmonsen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg