Stekt ris med kylling :D (Glutenfri, - melk)

Hei igjen :)

Etter en forespørsel om noe Thai inspirert mat, så tenkte jeg å dele oppskriften på stekt ris :) Kan også brukes til nudler :)

 

Stekt ris med kylling:

Til 2 personer.

1/2 Purreløk.

1 Passe stor gulrot.

2 Kinesisk hvitløk.

Gjerne ha i litt mais eller erter også, om du liker det :) Men dess enklere du holder det, dess bedre :)

1- 2 Poser ris (boil in bag) Kokes litt før. Eller så kan du kjøpe disse risposene som er ferdigkokte av Toro :) Eller nudler om du vil ha det.

2- 3 Egg.

Kyllingfilet, reker eller bacon.

Karri, salt og pepper.

 

Først tar du å kutter kyllingen i strimler og steker den i karri, salt og pepper. Om du ikke har wokpanne, så funker det også å bruke ei vanlig stekepanne :) Ta så å kutte hvitløken så smått du kan, og purreløken og gulroten i småbiter. Så tar du å steker grønnsakene og hvitløken i litt olje, ha så risen i. Rør sammen eggene, lag ei lita grop i risen og ha eggene i midten. Rør litt så det ikke blir brent, så rører du eggene inn i risen. Smak til med karri, salt og pepper. Bland kyllingen eller noe annet du helst vil ha i.

 
 

#Stektris #Ris #Nudler #Mat #Middag #Thaimat #Thai #Stekt #Oppskrift #Godt #Oslo #Trøndelag #Kveld #Kos #Onsdag

- Søtmonsen :))

 

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

28.10.2015 kl.22:23

nam :)

Søtmonsen :))

28.10.2015 kl.22:23

Sofie Caroline Nilsen: :)

Skriv en ny kommentar

Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

25, Oslo

Hei! :) Er ei jente på 25 år, som er utdannet kokk. Kommer fra Trøndelag, men bor nå i Oslo med samboer. Jeg elsker å lage mat, og bake kaker. Elsker søtsaker for å si det sånn :) Så jeg kommer til å legge ut oppskrifter på matretter, kaker og desserter. Jeg jobber også veldig mye med dietter og spesialkost, siden jeg jobber på Oslo Universitetssykehus, Ullevål. Og med dietter mener jeg da allergier og intoleranse. Eller de som må følge forskjellige normer innen deres religion. Det er veldig spennende, siden det blir mer og mer dietter rundt omkring, så jeg lærer mye nytt hele tiden. Så om det er noen som vil ha noen tips ang. det, eller vil at jeg skal legge ut noen oppskrifter, så er det bare å si ifra :) Jeg kommer også til å blogge litt om private ting, og ting jeg interesserer meg for. Har en del konkurranser og giveaway's på bloggen også, så følg med :) Litt om meg selv: Jeg elsker blant annet å bake å lage mat ja ;) Så er jeg veldig glad i Anime, musikk, sang, film og jeg er en liten gamer også :D Hehe. Fotografering, naturen og være ute på fjell og i skog. Jeg jakter og elsker stillheten for å si det sånn :) Glad i dyr, har to katter ^^ Men de begge bor da sammen med mine foreldre, slik at de kan få være fritt ute å ikke innestengt i en blokk midt i Oslo ;o Det er litt om meg som person :)

Kategorier

Arkiv

hits