Stekt ris (Glutenfri, – melk)

Stekt ris:

Ca. 2- 3 porsjoner

1/2 Purreløk

1/2 brokkoli

1 Passe stor gulrot

2 Kinesisk hvitløk

Gjerne ha i litt mais eller erter/ evt. rester fra kjøleskapet

1- 2 Poser ris (boil in bag)

2- 3 Egg

Kyllingfilet, reker, scampi eller bacon

Karri, salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Kutt kyllingen i strimler, eller det proteinet du velger og steker det med karri, salt og pepper på.

Om du ikke har wokpanne, så funker det også å bruke ei vanlig stekepanne.

Finhakk hvitløken så smått du kan, og kutt purreløken og gulroten i julienne(fyrstikker). Kutt brokkolien i terninger.

Stek grønnsakene og hvitløken i litt olje i ei wokpanne, ha så risen i.

Rør sammen eggene i ei skål, lag ei lita grop i risen og ha eggene i midten.

Rør litt så det ikke blir brent, så rører du eggene inn i risen.

Smak til med karri, salt og pepper.

Bland kyllingen eller det proteinet du har valgt inn i risen før servering.

 

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg