Stekt ris med kylling :D (Glutenfri, - melk)

Hei igjen :)

Etter en forespørsel om noe Thai inspirert mat, så tenkte jeg å dele oppskriften på stekt ris :) Kan også brukes til nudler :)

 

Stekt ris med kylling:

Til 2 personer.

1/2 Purreløk.

1 Passe stor gulrot.

2 Kinesisk hvitløk.

Gjerne ha i litt mais eller erter også, om du liker det :) Men dess enklere du holder det, dess bedre :)

1- 2 Poser ris (boil in bag) Kokes litt før. Eller så kan du kjøpe disse risposene som er ferdigkokte av Toro :) Eller nudler om du vil ha det.

2- 3 Egg.

Kyllingfilet, reker eller bacon.

Karri, salt og pepper.

 

Først tar du å kutter kyllingen i strimler og steker den i karri, salt og pepper. Om du ikke har wokpanne, så funker det også å bruke ei vanlig stekepanne :) Ta så å kutte hvitløken så smått du kan, og purreløken og gulroten i småbiter. Så tar du å steker grønnsakene og hvitløken i litt olje, ha så risen i. Rør sammen eggene, lag ei lita grop i risen og ha eggene i midten. Rør litt så det ikke blir brent, så rører du eggene inn i risen. Smak til med karri, salt og pepper. Bland kyllingen eller noe annet du helst vil ha i.

 
 

#Stektris #Ris #Nudler #Mat #Middag #Thaimat #Thai #Stekt #Oppskrift #Godt #Oslo #Trøndelag #Kveld #Kos #Onsdag

- Søtmonsen :))

 

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

28.10.2015 kl.22:23

nam :)

Søtmonsen :))

28.10.2015 kl.22:23

Sofie Caroline Nilsen: :)

Skriv en ny kommentar

Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

25, Oslo

Hei! :) Er ei jente på 25 år, som er utdannet kokk. Kommer fra Trøndelag, men bor nå i Oslo med samboer. Jeg elsker å lage mat, bake kaker og slikt. Elsker søtsaker for å si det sånn ;) Så jeg kommer til å legge ut oppskrifter på matretter, kaker og desserter. Jeg kommer også til å blogge litt om private ting, og ting jeg interesserer meg for. Har en del konkurranser og giveaway's på bloggen også, så følg med :)

Kategorier

Arkiv

hits