Bringebærfromasj (DIA)

Bringebærfromasj (DIA):

Ca. 10 porsjoner

1 kg Fryst bringebær

6 dl Biola naturell

4 dl Kefir

7 gr. Natreen flytende

1 dl. Kremfløte

25 gr. Gelatinplater

 

Fremgangsmåte:

Bland biola, kefir og natreen.

Ta så å skvise ut vesken av bærene i en liten kjele. (Siden de har vært fryst blir det litt væske, og denne bruker jeg til gelatinen).

Ta så å mose bærene i en hurtighakker eller bare bruke en stavmikser. Slik at det blir som syltetøy. (Om man ønsker en coulis, så må man sile ut frøene).

Ta av litt fra de mosede bærene, som du kan bruke på toppen av fromasjen som du ser på bildet. Ha så resten i røra.

Legg gelatinplatene i bløt, kok opp den safta fra bærene.

Når gelatinplatene er myke, tar du de opp og har de i den varme saften.

Visp krem av fløten. Visp mens du har gelatinen i røren, og vend så inn kremen etter på. Smak til med natreen om du synes den blir litt for sur.

 

– Søtmonsen

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg