Soppstuing:
3 Store Sjampinjong
1 Pakke bacon
1/2 gul løk
3 ss Smør
3 ss. Hvetemel
1,5 dl Fløte
ca. 5 dl vann
Kraften fra kotelettene (det vannet fra formen med kotelettene).
1-2 terninger med kjøttbuljong.
Smak til med salt, pepper og litt av det samme krydderet du hadde på kotelettene, siden du får mye smak fra kotelettene også.
Fremgangsmåte:
Lag en bruning av smør og hvetemel.
Hell i kraften fra kotelettene og spe på med vannet til passe tykkelse. Stuingen skal være tykk, så ikke lag for tynn saus.
Smak til med buljong, salt og pepper.
Ha i fløte til slutt.
Kutt bacon, sopp og løk i terninger. Stek det i en stekepanne, og ha det i sausen.
– Søtmonsen
2 kommentarer
Ååh, nam. Det så jammen godt ut! Takk for oppskrift 😀
Camilla: Takk for det 🙂 Håper det smaker 🙂