Soppstuing

Soppstuing:

3 Store Sjampinjong

1 Pakke bacon

1/2 gul løk

3 ss Smør

3 ss. Hvetemel

1,5 dl Fløte

ca. 5 dl vann

Kraften fra kotelettene (det vannet fra formen med kotelettene).

1-2 terninger med kjøttbuljong.

Smak til med salt, pepper og litt av det samme krydderet du hadde på kotelettene, siden du får mye smak fra kotelettene også.

 

Fremgangsmåte:

Lag en bruning av smør og hvetemel.

Hell i kraften fra kotelettene og spe på med vannet til passe tykkelse. Stuingen skal være tykk, så ikke lag for tynn saus.

Smak til med buljong, salt og pepper.

Ha i fløte til slutt.

Kutt bacon, sopp og løk i terninger. Stek det i en stekepanne, og ha det i sausen.

 

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg